Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  ΣΟΚ: Το σκοτεινό και βίαιο παρελθόν κορυφαίου Έλληνα πολιτικού που κακοποιούσε γυναίκες

  Ενώ η βία κατά των γυναικών έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας στην χώρα μας, με τις γυναικοκτονίες και τις κακοποιήσεις να κατακλύζουν την ειδησεογραφία, υπάρχουν και οι άγνωστες περιπτώσεις που δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

  Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν οι δράστες είναι άνδρες με ισχυρό κοινωνικό στάτους, οικονομική αλλά και πολιτική ισχύ, που στην Ελλάδα έχει γίνει συνώνυμο της ατιμωρησίας.

  Σύμφωνα με το newsbreak.gr, να τέτοιο, βεβαρυμένο παρελθόν, άγνωστο στο ευρύ κοινό, φαίνεται ότι διαθέτει και προβεβλημένος πολιτικός, για το οποίο εσχάτως τρέμει.

  Μπορεί μέχρι σήμερα να ήταν στο απυρόβλητο, οι πολιτικές εξελίξεις όμως είναι τέτοιες που λόγω του ρόλου του βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος, με αποτέλεσμα το παρελθόν του να έχει μπει στο στόχαστρο από διάφορες πλευρές.

  Όπως γράφει το newsbreak.gr, άνθρωποι που θέλουν να τον βάλουν στο χέρι έχουν εξαπολύσει λυτούς και δεμένους για να βρουν στοιχεία, ώστε να τεκμηριώσουν το βάρβαρο παρελθόν του απέναντι στις συντρόφους του και φυσικά να το χρησιμοποιήσουν ως μοχλό πίεσης για να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές τους επιδιώξεις.

  Τέτοιες έρευνες φυσικά δεν γίνονται πάντα με το «σταυρό στο χέρι». Τα θύματα τέτοιων ανδρών φοβούνται να βγουν και να καταγγείλουν, ειδικά βλέποντας και τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Λιγνάδη, που αντί να διαπομπεύεται ο θύτης, διαπομπεύονται όσοι υπέφεραν από αυτόν.

  Όταν το πολιτικό διακύβευμα είναι μεγάλο, οι ενδιαφερόμενοι δεν φείδονται χρημάτων, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά τα πολύτιμα στοιχεία που μπορούν να καθορίσουν ακόμα και το μέλλον ολόκληρης της χώρας.

  Δυστυχώς ο χαρακτήρας αυτών των ανθρώπων που σηκώνουν χέρι σε γυναίκες, είναι τέτοιος, που λόγω μηδενικής αξιοπρέπειας προτιμούν να γίνονται υποχείρια εκβιασμών από το να βγουν με γενναιότητα και να παραιτηθούν.

  Το παρελθόν και το παρόν άλλωστε δείχνει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο για την πατρίδα, από έναν πολιτικό ο οποίος εκβιάζεται. Ο «εκβιάσιμος» μάλιστα προωθείται από το ίδιο σύστημα το οποίο τον εκβιάζει, ώστε να μπορεί να υπηρετεί τους εκβιαστές του από τις υψηλότερες δυνατές θέσεις.

  Διαφθορά, ανωμαλία, βίαιη συμπεριφορά, είναι δυστυχώς χαρακτηριστικά που αντί να εξοβελίσουν κάποιον από το πολιτικό σύστημα, γίνονται μοχλός ανόδου ακριβώς επειδή τον καθιστούν υπηρέτη συμφερόντων και όχι της πατρίδας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ