Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκ για τη Λόλα Νταιφά – Στο παιχνίδι η Interpol για το κυνήγι του χαμένου θησαυρού


  Θύμα κλοπής έπεσε η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων, Λόλα Νταϊφά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

  Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μια λάθος κίνηση από την ίδια έμελλε να γίνει η αιτία να χαθούν ιστορικά κειμήλια «δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμη και από τον 18ο αιώνα» αναφέρει η Λόλα Νταϊφά στην εφημερίδα Espresso.

  Μάλιστα, η σπουδαιότητα της υπόθεσης είναι τέτοια, που από την πρώτη στιγμή για το συμβάν ενημερώθηκε η Interpol, ενώ στη ΓΑΔΑ σήμανε συναγερμό για τον θησαυρό της γυναίκας, η οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τις δημόσιες σχέσεις του ANT1, υπήρξε επιστήθια φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Μίνωα Κυριακού και πλήθος επωνύμων.

  Τι συνέβη;

  Ήταν περίπου στα μέσα του Οκτωβρίου όταν η Λόίλα Νταϊφά επέστρεφε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο σπίτι της στα βόρια προάστια. Στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας καλοντυμένος κύρος με μάσκα προστασίας τη χαιρετάει κανονικά και της λέει ότι γίνονται κάποιες εργασίες στον πάνω όροφο. Όσο είχε ανοιχτή την πόρτα είχαν μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος άλλα δύο άτομα, χωρίς να τους αντιληφθεί, τα οποία και τη λήστεψαν.

  «Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά» τόνισε η Λόλα Νταϊφά.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ