Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκ: Απειλητικό τηλεφώνημα σε στενό συνεργάτη του Καραμανλή που αποκαλύπτει τις βρομιές του Μητσοτάκη (pic)

  Σε καταγγελία ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα προχώρησε ο πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ, Νίκος Καραχάλιος.


  Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρει ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από βαριά φωνή η οποία του είπε ότι προκαλεί. Ακόμη του υπενθύμισε τι είχε πάθει το πρώην στέλεχος της Vodafone, Κώστας Τσαλικίδης.

  «“Προκαλείς! Θυμήσου τον Τσαλικίδη.. Ξέρεις καλά τι έπαθε..” Είπε η βαριά φωνή στο τηλέφωνο κ έκλεισε» αναφέρει ο Ν. Καραχάλιος και αναρωτιέται «αν υπάρχει ακόμη παρακράτος στην Ελλάδα».

  Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος τότε Κώστας Τσαλικίδης, είχε βρεθεί απαγχονισμένος στις 9 Μαρτίου του 2005 στο διαμέρισμα του στο Κολωνό. Οι συγγενείς του υποστήριζαν ότι δεν είχε αυτοκτονήσει αλλά αντίθετα είχε δολοφονηθεί, γεγονός το οποίο συνέδεαν με το σκάνδαλο των υποκλοπών με την εγκατάσταση παράνομου λογισμικού στην Vodafone.

  Η ανάρτηση του Νίκου Καραχάλιου:

  «“Προκαλείς! Θυμήσου τον Τσαλικίδη.. Ξέρεις καλά τι έπαθε..” Είπε η βαριά φωνή στο τηλέφωνο κ έκλεισε. Το ύφος απειλητικό. Η κλήση ανώνυμη. Μια από τις πολλές τις τελευταίες μέρες. Λειτουργεί ακόμη παρακράτος στην Ελλάδα; Μπορεί. Να φοβηθώ αποκλείεται. Να ενεργοποιηθεί το κράτος επίσης…».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ