Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκαριστική αποκάλυψη από τα ΜΜΕ Βαρδινογιάννη: Κεντρικό πολιτικό στέλεχος της αντιπολίτευσης είχε επαφές με τη 12 χρονη (vid)

  Συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό!

  Σύμφωνα με όσα μετέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR, οι αρχές ελέγχουν πολιτικό στέλεχος μεγάλου κόμματος της αντιπολίτευσης!

  Στην σοκαριστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου παιδιού, φέρεται να εμπλέκεται και πολιτικό στέλεχος κόμματος, που ελέγχεται από τις αρχές.

  Όπως μετέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανάμεσα στα πρόσωπα που ελέγχονται από τις Αρχές υπάρχουν στοιχεία που εξετάζονται και για ένα πολιτικό στέλεχος κόμματος της αντιπολίτευσης που φέρεται να είχε συνομιλήσει με τη 12χρονη!

  Στο σχετικό ρεπορτάζ επισημάνθηκε πως πρόκειται για στέλεχος μεγάλου κόμματος της αντιπολίτευσης που φέρεται να είχε συνομιλήσει στην εφαρμογή με το 12χρονο κορίτσι.

  Μάλιστα το πολιτικό στέλεχος φέρεται να βρίσκεται στην κεντρική σκηνή του συγκεκριμένου κόμματος!

  Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή του Star:

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ