Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Σοκάρει το βίντεο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που διακινείται τις τελευταίες ώρες – Δείτε το (vid)

  Απόσπασμα εκπομπής από το 2010 διακινείται τις τελευταίες ώρες στα social media όπου φαίνεται έκδηλη την αμηχανία του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
  Στην συγκεκριμένη εκπομπή οι παρουσιαστές… σχολιάζουν τις υποθέσεις διαρροών βίντεο με προσωπικές στιγμές. Στο απόσπασμα εμφανίζεται ο Αντώνης Κανάκης να λέει πως «αυτή η υπόθεση με την βιντεοσκόπηση των ερωτικών σκηνών έχει πολύ πλάκα. Και είναι και δύσκολη». 


  Σε εκείνο το σημείο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δαγκώνει τα χείλη του και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς λέει: «Γιατί το λες αυτό;» με τον Αντώνη Κανάκη να απαντά «Αφήστε θα σας πω μετά, καλύτερα να μην το αναλύσουμε». Κλείνοντας ο Γιάννης Σερβετάς, συμπληρώνει: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ», αφού προηγουμένως έχει παρέμβει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνοντας μία χειρονομία μέσω της οποίας καλεί τον Κανάκη να συνεχίσει χωρίς να σχολιάσει.


  Δείτε το βίντεο με την αμηχανία του Στάθη Παναγιωτόπουλου:

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ