Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Σε ποθώ! Δεν μπορώ να ξεχάσω τις νύχτες μας…» – Σοκάρουν οι άγνωστες ερωτικές επιστολές που έστελναν στον Φιλιππίδη ηθοποιοί πριν το σκάνδαλο (pics)

  Η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη κρατά στα χέρια της ερωτικές επιστολές ηθοποιών στον πρωταγωνιστή πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο.

  filippidis ninou56

  Δείτε τι αποκαλύπτει η Espresso:

  Οι επιστολές αυτές βέβαια δεν γράφτηκαν από κάποια από τις καταγγέλλουσες αλλά από άλλες κυρίες ηθοποιούς. Οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη θα αναγνώσουν τις επιστολές στη δικαστική αίθουσα καθώς αύριο θα συνεχιστεί η δίκη.

  petros filippidis853Αυτό που θέλουν να αποδείξουν είναι πως ο ηθοποιός είχε πολλές κατακτήσεις και δεν χρειαζόταν να βιάσει για να έχει μια γυναίκα. Αποσπάσματα των ερωτικών επιστολών έφερε στο φως η εκπομπή «Super Κατερίνα».

  filippidis 4

  «Όταν σε βλέπω στη σκηνή σε ερωτεύομαι ξανά και ξανά. Είμαι τόσο ερωτευμένη που δεν θέλω να σε μοιράζομαι», έγραφε ηθοποιός στον Πέτρο Φιλιππίδη.

  filippidis 3

  Ενώ άλλη έγραφε τα εξής αποκαλύπτοντας τη κρυφή τους σχέση. «Σε ποθώ! Δεν μπορώ να ξεχάσω τις νύχτες μας».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ