Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  Σάλος για τα VIP κορωνοπάρτι στη Μύκονο

  Συνεχίζουν να απασχολούν την τοπική κοινωνία της Μυκόνου τα παράνομα πάρτι που πραγματοποιούνται στο νησί, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις.

  Δεν πρόκειται βεβαίως μόνο για απλές συναθροίσεις φίλων και γνωστών, αλλά και για «επαγγελματικές» διοργανώσεις με εισιτήριο που μπορεί να κοστίζει έως και 100 ευρώ.

  Σύμφωνα με τον Η. Ζησιμόπουλο, Γενικό Γραμματέα των επαγγελματιών της Μυκόνου, ο οποίος μίλησε το πρωί της Κυριακής στο OPEN, σπανίως τα πάρτι ανακοινώνονται δημοσίως, ωστόσο συνέβη και αυτό πρόσφατα με αφίσα στα σοκάκια του νησιού. Ο ίδιος τόνισε ότι όσο η νόμιμη διασκέδαση παραμένει υπό ασφυκτικούς περιορισμούς θα θεριεύει η παράνομη, καθώς πρόκειται για μια διαδικασία που δεν μπορεί να παραμείνει «εξορισμένη» από την κοινωνική ζωή.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ