Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις με την εμπλοκή πασίγνωστου τηλεοπτικού δημοσιογράφου στην υπόθεση των παιδοβιασμών

  Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα edolio5, που προέρχονται από ερευνητές – αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση αυτή, “…ο όγκος των δεδομένων που έχει συλλεχθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι μεγάλος και δυστυχώς η υπόθεση αυτή έσκασε όταν είχαμε ανοιχτές άλλες 3 δικογραφίες πολύ σοβαρές που έπρεπε να δουλέψουμε.” Η ερχόμενη εβδομάδα όμως θεωρείται κρίσιμη όπως μαθαίνουμε με την έκδοση ενταλμάτων για νέους υπόπτους όπου ανάμεσα τους είναι και γνωστός δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού.

  Διαβάστε τι αποκαλύπτει ακόμη το σχετικό δημοσίευμα:

  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, έχουν καταγραφεί 367 συνομιλίες στην εφαρμογή στο διαδίκτυο, ενώ τα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί ξεπερνούν τα 50.

  Από τους μέχρι στιγμής πέντε κατηγορούμενους για την σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης μαθήτριας έχουν δημοσιευτεί μόλις τα στοιχεία των πρώτων δύο συλληφθέντων κάτι που δημιουργεί αίσθηση και απορία.

  To Σάββατο, τρία άτομα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην Αστυνομία ανεβάζοντας τον αριθμό των ατόμων που επικοινωνούσαν με την ανήλικη στο διαδίκτυο και παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση, στους δέκα.

  Την ίδια ώρα Εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος γκαζάκια τοποθετήθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου έμενε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος συνελήφθη για την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό.

  Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, από τον εμπρηστικό μηχανισμό σημειώθηκαν φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

  Σημειώνεται πως τα στοιχεία του 53χρονου που κατηγορείται για παιδοβιασμό και μαστροπεία δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 7 Οκτωβρίου από την ΕΛΑΣ και από τότε η επιχείρησή του έχει γίνει πολλές φορές στόχος επιθέσεων. Όπως μάθαμε επίσης έχει χαρακτηριστεί ως περίεργο το γεγονός, το ενδιαφέρον που έχουν δείξει 3 πολιτικοί που τηλεφωνούν στην ΓΑΔΑ και μεταξύ τυριού και αχλαδιού στην συζήτηση με αξιωματικούς ρωτούν και για την έκβαση της συγκεκριμένης δικογραφία!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ