Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πυρηνική βόμβα Τριανταφυλλόπουλου με σοκαριστική καταγγελία για δωροδοκίες: «Ρωτήστε πόσοι πληρώθηκαν για να πάρει η…»

  Εκρηκτική ήταν η εμφάνιση του Μακη Τριανταφυλλοπουλου στην εκπομπή Δίκη στο καναλι open για το Μουντιάλ: «Το Κατάρ είναι μια χώρα γεμάτη ενέργεια. Η FIFA έτσι συμπεριφέρεται, έτσι λειτουργεί. Βρωμάει στον πυρήνα της».

  Για την πιθανότητα να διοργανώσουμε Μουντιάλ, θα έπρεπε να απορρίψουμε τους Σαουδάραβες, μόνο για αυτό που συνέβη με τον δημοσιογράφο. Εδώ ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον πρίγκιπα που είναι ο ηθικός αυτουργός.

  Το ότι χάθηκε ένας άνθρωπος για αυτούς δεν έχει σημασία. Κανονικά δεν πρέπει να διοργανώσουν Μουντιάλ ούτε οι ΗΠΑ, με τους νεκρούς που έχουν προκαλέσει τόσους χιλιάδες νεκρούς.

  Τα γήπεδα στο Κατάρ είναι κοσμήματα, έχει εκπλήξεις, μια χαρά είναι. Εδώ μήπως δεν τους αγοράζουν τους φιλάθλους; Ρωτήστε πόσοι Αθάνατοι πληρώθηκαν για να πάρει η Ελλάδα τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ