Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πασίγνωστη δημοσιογράφος είδε «ροζ βίντεο» με τον εαυτό της στο διαδίκτυο – Καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (vids)

  Ακόμη μία γυναίκα, που φέρεται να είχε σχέση με τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, καταγγέλλει πως είδε βίντεο με προσωπικές στιγμές της στο διαδίκτυο που διέρρευσαν από τον ίδιο μέσω των προφίλ που διατηρούσε.

  Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», πρόκειται για γνωστή δημοσιογράφο από την Αθήνα

  Η γυναίκα αναγνώρισε τον εαυτό της σε βίντεο από προσωπικές στιγμές που ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο χωρίς να ζητήσει ποτέ τη συναίνεσή της.

  Η ίδια μετά την πρώτη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είχε επικοινωνία με την δικηγόρο της καταγγέλλουσας.

  Η δημοσιογράφος ζήτησε από τη δικηγόρο να τη βοηθήσει να δει το υλικό από προσωπικές στιγμές με διάφορες ερωτικές συντρόφους του, που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε κοινοποιήσει μέσω διαφορετικών προφίλ στο διαδίκτυο, χωρίς τη συναίνεσή τους.

  Εκεί, έντρομη η γυναίκα διαπίστωσε πως υπήρχαν εικόνες και με την ίδια, χωρίς πάντως να εμφανίζεται το πρόσωπό της, αλλά μόνο το κορμί της.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ