Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  Ο Χατζηνικολάου αποκαλύπτει: «Πέρασα δύσκολο καλοκαίρι, είχα μια περιπέτεια»

  Κλίμα ανανέωσης επικρατεί στο Real Group, καθώς ο ραδιοφωνικός σταθμός εκπέμπει από το νέο, μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο, στούντιο.

  Αυτό, μαζί με τον ανασχεδιασμό του enikos.gr, κάνει να.. «πνέει αέρας ανανέωσης» όπως είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην πρώτη εκπομπή μετά από τη μακρά απουσία του από τηλεόραση και ραδιόφωνο, που είναι καθιερωμένη τα τελευταία καλοκαίρια. 

  Προφανώς στον «αέρα ανανέωσης» μετέχουν και οι άνεμοι από τις αλλαγές στο νέο τηλεοπτικό στούντιο του Αντένα, που εγκαινιάστηκε μερικές ώρες μετά, το βράδι της Δευτέρας, και για το για το οποίο ο Χατζηνικολάου είπε την ώρα τού δελτίου αστειευόμενος, ότι για να το περπατήσει από τη μια άκρη στην άλλη χρειάζεται μισή ώρα!


  Ο συνιδιοκτήτης του Real Group ανέφερε χθες το πρωί στο ραδιόφωνο ότι δεν πέρασε καλό καλοκαίρι. «Πέρασα δύσκολο καλοκαίρι, είχα μια περιπέτεια» είπε, αλλά «ευτυχώς τώρα είμαι καλά και είμαστε πάλι

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ