Ο Φιλιππίδης κάλεσε τον Μπιμπίλα για μάρτυρα και εκείνος τον «έκαψε» με την κατάθεσή του

Οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για τον Πέτρο Φιλιππίδη σε ό,τι αφορά την ποινική μεταχείριση την οποία θα επιφυλάξουν οι εισαγγελικές Αρχές στον γνωστό ηθοποιό.

Ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος επεξεργάζεται το υλικό της δικογραφίας που κατέθεσε μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως είναι γνωστό ο ηθοποιός ερευνάται για το αδίκημα του βιασμού που φέρεται να τέλεσε το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται τις κατηγορίες μέσω του υπομνήματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μπαμ στο Ρεπορτάζ» μέσω των πολυσέλιδων έγγραφων εξηγήσεων (πρόκειται για δικόγραφο το οποίο ξεπερνά τις 80 σελίδες) απαντά αναλυτικά σε όλα όσα του προσάπτουν οι τρεις καταγγέλλουσες γυναίκες, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα συγκεκριμένα περιστατικά. Ο ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για άλλου είδους ελατήρια τα οποία βρίσκονται πίσω από τις προθέσεις των φερόμενων θυμάτων του.

Ο ηθοποιός όπως αναφέρει η «Μ» επικαλείται «συναίνεση» σε μία τουλάχιστον περίπτωση, ενώ στο πλαίσιο χάραξης της υπερασπιστικής του γραμμής ζήτησε την εξέταση συγκεκριμένων μαρτύρων. Ανάμεσα στα πρόσωπα που κλήθηκαν από τον ηθοποιό να δώσουν κατάθεση ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Κατέθεσε την Πέμπτη 22 Απριλίου ενώπιον του κ. Σπυρόπουλου, με τα όσα είπε να μην του αποδίδουν τον χαρακτηρισμό του «μάρτυρα υπεράσπισης» αλλά του «μάρτυρα αληθείας». Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν γνώριζε την απόφαση του Πέτρου Φιλιππίδη να τον καλέσει για μάρτυρα και εξεπλάγην όταν ενημερώθηκε τον λόγο κλήσης του από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Το περιεχόμενο της κατάθεσής του όμως αναμένεται να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο πονοκέφαλο στην πλευρά του Φιλιππίδη, καθώς ο κ. Μπιμπίλας περιέγραψε με λεπτομερή τρόπο τις πραγματικά ανατριχιαστικές πληροφορίες που του μεταφέρθηκαν από τις γυναίκες που καταγγέλλουν τον συνάδελφό τους.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους μάρτυρες η πλευρά του ηθοποιού υποστηρίζει ότι δεν κατέθεσαν απλώς και μόνο για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του ελεγχόμενου καλλιτέχνη αλλά σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης. Την ίδια στιγμή στον κ. Σπυρόπουλο κατέθεσαν και μάρτυρες που προτάθηκαν από τα θύματα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....