Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Γιατί ανησυχούν οι Αμερικανοί

Όχι μόνο δεν σταματά τις επενδύσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που, μετά την απόκτηση του 72% του...
More

  Latest Posts

  Οργιάζουν οι φήμες: Κάτι τρέχει με την Μαρέβα Μητσοτάκη

  Η εξαφάνιση της δραστήριας Μαρέβας Γκραμπόφσκι από το πρωθυπουργικό σύμπαν, και μάλιστα όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι στα καλύτερά του, σχολιάζεται στο Μέγαρο που πριν από λίγο καιρό διαφήμιζε ότι το διακόσμησε με τα χέρια της.

  Γράφει το doceumentonews.gr:

  Με εξαίρεση την εμφάνιση που έκανε δίπλα στον σύζυγό της με την ευκαιρία της επίσκεψης του πάπα (άτιμο πρωτόκολλο), η Μαρέβα έχει εξαφανιστεί. Αδειασαν τα περιοδικά από τις συνεντεύξεις της και οι δημοσιογράφοι από κοσμητικά επίθετα. Οι εργολάβοι της κομψότητάς της έπαψαν να θαυμάζουν τα έργα της και οι υπουργοί να φοβούνται τα τηλεφωνήματά της. Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης, αυτό το ανεμούριο των εξελίξεων που αντιλαμβάνεται προς τα πού φυσάει ο αέρας προτού το ανακοινώσει η ΕΜΥ, έπαψε να την αναφέρει και να καυχιέται ότι ευνοείται από την ευλογία της αύρας της. Η γυναίκα που οι ξένοι ηγέτες γνώριζαν περισσότερο και από τον σύζυγό της (σίγουρα περισσότερο από τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών) επέλεξε πλέον άλλη τακτική. Απηυδισμένη, όπως λέει σε φίλους –χωρίς να λέει από τι ακριβώς–, έχει αποτραβηχτεί όπως ήδη σας έχουμε γράψει στα όμορφα Ζαγόρια, όπου λέγεται ότι ετοιμάζει το καταφύγιό της σε οικόπεδο που αγόρασε (όπως πάντα ως διορατική περί των ευκαιριών) σε τιμή ευκαιρίας. Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ μάλιστα, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στη δίνη των αποκαλύψεων της έρευνας Τσιόδρα, η Μαρέβα περνούσε χαλαρά με έξι φίλους στην Πίτα της Κικίτσας στο Μονοδένρι Ζαγορίου. Μας εκπλήσσεις ευχάριστα, Μαρέβα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ