Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Λέγονται πολλά για τις στενές σχέσεις Κουκάκη με Μητροπολίτη – «Ώρα είναι να μπουν στο κόλπο και οι παπάδες»

  Η Πυθία αποκαλύπτει

  Μία από τις άγνωστες πτυχές της υπόθεσης των παρακολουθήσεων είναι οι σχέσεις ενός εκ των κεντρικών πρωταγωνιστών, του δημοσιογράφου και πρώην στενού συνεργάτη της Νίκης Κεραμέως, του Θανάση Κουκάκη με τμήματα του ιερατείου.

  Λέγεται πολύ έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι προκύπτει έμμεση σχέση Μητροπολίτη με την υποθεση. Πως; Λέγεται πως ο Θανάσης Κουκάκης έχει στενές, πολύ στενές, πάρα πολύ στενές σχέσεις με τον εν λόγω Μητροπολίτη, ότι κρέμμεται από τα χείλη του και ότι ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του.

  “Ώρα είναι τώρα να μπουν στο κόλπο και οι παππάδες”, έλεγε βαθυγνώστης του παρασκηνίου.

  Το ερώτημα είναι αν οι συμβουλές του Μητροπολίτη περιλαμβάνουν και την υπόθεση των υποκλοπών.Οι γνωρίζοντες ισχυρίζονται ότι δεν παίρνει καμία σοβαρή απόφαση αν δεν υπάρξει η έγκριση του Μητροπολίτη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ