Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η μυστική συνάντηση του Καραμανλή με τον Σαμαρά και η επικοινωνία με εξέχουσας σημασία πρόσωπα – Ένα τηλεφώνημα που μπορεί να αποδειχθεί «ιστορικό»

  Όποιος θα διέρρεε πρώτος την είδηση, θα την έφτιαχνε και όπως ακριβώς ήθελε. Και όμως, το σημαντικό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το ποιος κάλεσε ποιον για να δειπνήσουν μαζί.

  Ούτε φυσικά το γεγονός, το οποίο ισχύει έτσι όπως ακριβώς μεταφέρεται. Στον «Βράχο» έφαγαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

  Ούτε καν αυτά που συζήτησαν μεταξύ τους. Τα οποία όντως στην πλειοψηφία τους αφορούσαν τα εθνικά θέματα, για τα οποία οι απόψεις των δύο ανδρών συμπλέουν και έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις «απόψεις» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Η πραγματική είδηση πίσω από την συνάντηση των δύο ανδρών, είναι οι επικοινωνίες που είχαν από κοινού οι δυο. Με πρόσωπα τα οποία δεν βρισκόταν στο τραπέζι.

  Τα τηλεφωνήματα που έγιναν δηλαδή από κοινού προς τρίτα, εξέχουσας σημασίας και αξίας πρόσωπα.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ