Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021

Η Intrakat ανέλαβε νέο έργο ύψους 19,6 εκατ ευρώ στη Ρουμανία

Νέο έργο ύψους 19,6 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ ανέλαβε η Intrakat στην Ρουμανία υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση με τον περιφερειακό φορέα της δημόσιας υπηρεσίας...
More

  Latest Posts

  Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για την προσωπική της ζωή με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

  Στον απόηχο της μεγάλης επιτυχίας της στο Roland Garros και λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι διατηρεί σχέση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μίλησε μεταξύ άλλων, αν και… λακωνικά, για την προσωπική της ζωή.

  «Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος για να είναι ισορροπημένος πρέπει να έχει και μια σωστή ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Αυτό δίνει την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να ανταπεξέλθει. Η προσωπική ευτυχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία» είπε η Μαρία Σάκκαρη.

  Απαντώντας δε σε ερώτηση για το πώς νιώθει σε προσωπικό επίπεδο αυτή την περίοδο, αρκέστηκε να απαντήσει λακωνικά αλλά σαφέστατα: «Είμαι ευτυχισμένη».

  Η Μαρία Σάκκαρη είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τους τελευταίους πέντε μήνες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν από κοινές παρέες ενώ πριν από λίγες μέρες δημοσίευσαν και τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗparon.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ