Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Η κατάθεση μυστήριο που φέρνει ανατροπές στο έγκλημα των Γλυκών Νερών – Η χλωρίνη και τα μηνύματα στο viber

  Μία νέα κατάθεση που ανατρέπει αρκετούς από τους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, φέρνει σε αποκλειστικότητα το ρεπορτάρ του δελτίου του Star.

  Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, μία γειτόνισσα του ζευγαριού από τα Γλυκά Νερά έδωσε μία νέα κατάθεση, στην οποία περιγράφει πώς ήταν η νερή Καρολάιν την ημέρα της δολοφονίας της.

  Όπως περιέγραψε η γειτόνισσα η Καρολάιν δε φαινόταν να έχει καβγαδίσει με τον 33χρονο πιλότο ενώ είχε διάθεση για κουβέντα, κάτι που δε συνήθιζε καθώς ήταν επιφορτισμένη καθημερινά με τη φροντίδα του μωρού της.

  Η γειτόνισσα κατέθεσε ότι μιλούσε περίπου μία ώρα με την Καρολάιν στο viber: «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου».

  Στη συνέχεια με πρωτοβουλία της 20χρονης η κουβέντα σταμάτησε γύρω στις 11 το βράδυ αλλά οι δυο γυναίκες επικοινώνησαν μέσω των παραθύρων των κουζινών τους, αφού η γειτόνισσα έβλεπε την Καρολάιν να εργάζεται στην κουζίνα της καθαρίζοντας.

  «Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της», κατέθεσε η γειτόνισσα του ζευγαριού για το μοιραίο βράδυ.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ