Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Δεν τον μισώ, τον φοβάμαι ακόμη και τώρα»

  Μιλώντας για την προφυλάκιση του ηθοποιού στην «Real News», η Σ.Μ. δηλώνει ότι ο δρόμος για την τιμωρία του είναι ακόμα μακρύς. «Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την απόφαση προφυλάκισής του. Ανάσανα! Όμως, δεν θα βγω να πανηγυρίσω ούτε επιθυμώ τη διαπόμπευσή του. Άλλωστε, ο σκοπός μου εξαρχής δεν ήταν η εκδίκηση αλλά η δίκαιη τιμωρία του. Ο δρόμος, βέβαια, μέχρι την οριστική δικαίωση και την τιμωρία του είναι ακόμα μακρύς…», δηλώνει.

  Όπως λέει, παρά το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα δεν έχει ξεπεράσει όσα βίωσε, το 2010, μέσα στο καμαρίνι του ηθοποιού στο θέατρο Μουσούρη, «δεν τον μισεί».

  «Τον φοβάμαι, όμως, ακόμη και τώρα. Σκοπός μου ήταν να σταματήσει την καθ’ εξίν δράση του! Να σταματήσουν να υπάρχουν θύματα! Και η τιμωρία του να παραδειγματίσει και όσους νομίζουν ότι μπορούν να πράττουν τα ίδια ατιμωρητί», λέει.

  Η γυναίκα ευγνωμονεί από τα βάθη της καρδιάς της τη Σοφία Μπεκατώρου, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τη Λέννα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, οι οποίες έκαναν -όπως επισημαίνει- το πρώτο μεγάλο βήμα και έδωσαν θάρρος και στις υπόλοιπες να μιλήσουν.

  «Μη σας μπερδεύει ο χρόνος. Όσο μεγαλύτερος, τόσο μεγαλύτερα και τα τραύματα. Προτρέπω και όσες κοπέλες φοβούνται ακόμη να μιλήσουν, κατανοώντας απόλυτα το πόσο δύσκολο είναι αυτό, να το κάνουν. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το θέατρο, να πνεύσει αέρας ελευθερίας. Κανείς δεν πρέπει να ζήσει τα όσα ζήσαμε εμείς… Η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο» καταλήγει η καταγγέλλουσα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ