Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Γιός γνωστού δικηγόρου ένας από τους δύο «ποντικούς» που έκαναν καλοκαιρινό το γραφείο του Τσακαλώτου

  Στην τσιμπίδα της ΕΛ.ΑΣ. πιάστηκε το δίδυμο που φέρεται να «άνοιγε» σπίτια και γραφεία στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ των οποίων και το γραφείο του πρώην υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου.

  Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsbreak.gr πρόκειται για τον 22χρονο γιο γνωστού δικηγόρου ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα για παρόμοια αδικήματα, αλλά και για τον 18χρονο φίλο του ο οποίος μάλιστα του μάθαινε τα «κόλπα» των διαρρήξεων. Ο 22χρονος γιος του δικηγόρου κατά την διάρκεια της φυλάκισής του επέδειξε καλή αγωγή και ταυτόχρονα σπούδαζε, γεγονός που τον βοήθησε να αποφυλακιστεί συντομότερα. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, με το που βγήκε, συνέχισε την δράση του στις διαρρήξεις.

  Οι δύο «ποντικοί» τρύπωναν σε πολυκατοικίες και ξεκινούσαν να ανοίγουν γραφεία από το ισόγειο μέχρι τους πάνω ορόφους.

  Πριν από ένα μήνα, το δίδυμο φέρεται να είχε «χτυπήσει» την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού έσπασαν ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές.

  Σημειώνεται ότι η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στο τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ