Γιατί ο εφοπλιστής Λαιμός κάλεσε στο Πάπιγκο τον Μητσοτάκη και τον Μαρινάκη

Ένας από τους γάμους της χρονιάς ετοιμάζεται να τελεστεί τις επόμενες ημέρες στο πανέμορφο Πάπιγκο, με το ζεύγος του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου να είναι έτοιμο να περάσει το κατώφλι της εκκλησίας.

Ο γαμπρός είναι ο γνωστός εφοπλιστής, γόνος της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών, ενώ η Μαρίκα Αράπογλου είναι εικαστικός κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου.

Το ζευγάρι έχει τελέσει ήδη τον πολιτικό του γάμο, πριν λίγες ημέρες, με την ευτυχισμένη σύζυγο να αναρτά τη μοναδική φωτογραφία του κλειστού γάμου γράφοντας «Forever in your arms Andonis Lemos» στη λεζάντα της φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο θρησκευτικός γάμος όμως δε θα έχει καμία σχέση με τον πολιτικό καθώς θα παραστούν όλα τα μεγάλα ονόματα από τον χώρο των εφοπλιστών, επιχειρηματίες και εφοπλιστές από το Λονδίνο, ενώ καλεσμένοι από την Ελλάδα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε ιδιόκτητο χώρο που αγοράστηκε ώστε να χτιστεί αργότερα ένα σπίτι στην πανέμορφη περιοχή, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα καταλύματα στο Πάπιγκο και τα γύρω χωριά είναι ήδη «κλεισμένα» 100% για τον γάμο που θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 17 Ιουνίου και θα περιλαμβάνουν παραδοσιακά events μέχρι την ημέρα του γάμου.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;