Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Βαρύ το κλίμα στην πρώτη συνάντηση του Φιλλιπίδη με τη σύζυγό του στις φυλακές

  Το πρώτο του επισκεπτήριο είχε στις φυλακές Τρίπολης ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η σύζυγός του ηθοποιού που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες επισκέφτηκε τον Φιλιππίδη το απόγευμα της Δευτέρας.

  Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη του συνάντηση μετά την είδηση προφυλάκισης έγινε σε ιδιαίτερα έντονο συναισθηματικό κλίμα. Το ζευγάρι παρά τις φήμες που υπήρξαν για χωρισμό μετά τις πρώτες καταγγελίες, φαίνεται να παραμένει ενωμένο, με την Ελπίδα Νίνου να στέκεται «βράχος» στο πλευρό του.

  Δεν ήθελε να την αφήσει να φύγει

  Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν πήρε τα μάτια του από την σύζυγό του η οποία προσπαθούσε να τον παρηγορήσει και ήθελε πολύ να την αγκαλιάσει, ωστόσο αυτό δεν του επετράπη. Όταν μάλιστα ο σωφρονιστικός υπάλληλος τους ενημέρωσε ότι ο χρόνος του επισκεπτηρίου έληξε, ο Πέτρος Φιλιππίδης αντέδρασε έντονα και δεν ήθελε να αφήσει τη σύζυγό του να φύγει.

  Υπενθυμίζεται ότι η Ελπίδα Νίνου κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ κατήγγειλε ότι ένα από τα φερόμενα ως θύματα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό της. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, η ίδια αντέδρασε φωνάζοντας «Θα πεθάνουμε μαζί» όταν άκουσε την απόφαση του εισαγγελέα και της ανακρίτριας ότι ο άντρας της θα προφυλακιστεί.

  Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ενημέρωσε τον διευθυντή των φυλακών ότι θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης ενώ ταυτόχρονα σε περίπτωση που το αίτημά του δεν γίνει δεκτό, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης καθώς θεωρεί ότι το κλίμα είναι καλό. Επιπλέον, ο ηθοποιός θα παραμείνει στον ίδιο θάλαμο με τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη και θα τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ