Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Αν είχε φωνή το σπίτι της Γλυφάδας, θα είχε να αποκαλύψει πολλά…

  Tα παιδιά του Κώστα και της Μαρίκας Μητσοτάκη, Ντόρα, Κατερίνα, Αλεξάνδρα και Κυριάκος, φαίνεται ότι δεν βρήκαν τελικά λύση μεταξύ τους για το ιστορικό σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα και αποφάσισαν να το πουλήσουν.

  Ο αγοραστής του σπιτιού, όπου διέμενε η Ντόρα Μπακογιάννη έξι μήνες τον χρόνο και το οποίο ανήκε στα τέσσερα αδέλφια εξ αδιαιρέτου, είναι Ισραηλινός.

  Η απόφαση ελήφθη προ εβδομάδων και η πώληση έχει ήδη ολοκληρωθεί. Αν είχε φωνή το σπίτι, θα είχε να αποκαλύψει πολλά για τις συσκέψεις κορυφαίων πολιτικών παραγόντων (από Δεξιά, Κέντρο και Αριστερά) και τις κρίσιμες αποφάσεις που παίρνονταν εκεί για τις πολιτικές εξελίξεις. Και σίγουρα θα είχε να πει πολλά και για την αποστασία του 1965, όταν η Ένωση Κέντρου, με τον Γεώργιο Παπανδρέου, είχε κερδίσει τις εκλογές με ποσοστό 54%.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗparon.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ