Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αντίστροφα μετά ο χρόνος για τον Πέτρο Φιλιππίδη

  Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον γνωστό ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος έχει καταγγελθεί στις δικαστικές αρχές από τρεις γυναίκες για διάπραξη κακουργηματικών κατηγοριών και συγκεκριμένα για δυο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές αποφασίζουν για τον αν θα προχωρήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι σε βάρος του ηθοποιού, μετά τα όσα του έχουν αποδώσει οι τρεις γυναίκες συνάδελφοί του, αρχικά καταθέτοντας ενώπιον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και εν συνεχεία ενώπιον της εισαγγελέα.

  Τη δικογραφία για τον Πέτρο Φιλιππίδη χειρίζεται ο εισαγγελέας Κων. Σπυρόπουλος, ο οποίος έχει λάβει και τις καταθέσεις από τις τρεις γυναίκες, όπως επίσης έχει λάβει και το υπόμνημα παροχής εξηγήσεων που έχει καταθέσει ενώπιον του ο δημοφιλής κωμικός.

  Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες με το υπόμνημά του ο ηθοποιός αρνείται όσα του προσάπτουν οι τρεις γυναίκες περί σεξουαλικής κακοποίησης τους.

  Ο εισαγγελέας αφού μελετήσει όλα τα στοιχεία της δικογραφίας θα αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη κατά του ηθοποιού ή θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Σε περίπτωση πάντως που ασκηθεί ποινική δίωξη η δικογραφία με τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη θα διαβιβαστεί σε ανακριτή, ο οποίος και θα καλέσει τον ηθοποιό σε απολογία. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της απολογίας, ο ανακριτής μαζί με τον εισαγγελέα θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.

  Οι καταγγελίες

  Υπενθυμίζεται ότι τον ηθοποιό έχουν καταγγείλει τρεις γυναίκες συνάδελφοί του καταθέτοντας στις εισαγγελικές αρχές, ενώ σε ό,τι αφορά στο καταγγελλόμενο αδίκημα του βιασμού, αυτό φέρεται να τελέστηκε μέσα σε θεατρικό χώρο. Όπως φέρεται να έχει καταθέσει η καταγγέλλουσα ο ηθοποιός προέβη σε σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της.

  Η καταγγέλλουσα φέρεται να κατέθεσε πως ο δημοφιλής κωμικός τής επιτέθηκε, άπλωσε τα χέρια του στο σώμα της και άρχισε να τη φιλάει και να ασελγεί πάνω της.

  Και, ενώ η καταγγέλλουσα τον ικέτευε να σταματήσει, εκείνος συνέχιζε, κρατώντας την εγκλωβισμένη στον καναπέ λόγω της σωματικής του υπεροχής.

  Κατάφερε να της κατεβάσει το παντελόνι και να της επιτεθεί. Στη συνέχεια και σε κατάσταση απόγνωσης η γυναίκα του ζητούσε να σταματήσει, αλλά εκείνος, σύμφωνα με την καταγγελία της, συνέχισε να ασελγεί πάνω της. Η παθούσα φέρεται να έχει καταθέσει πως κατάφερε να απωθήσει τον ηθοποιό, χτυπώντας τον με το πόδι της. Φωνάζοντάς του, του ζητούσε να την αφήσει να φύγει, και όταν άρχισε να τρέχει προς την πόρτα, εκείνος της είπε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη!

  Εντέλει, όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα, ο ηθοποιός τής άνοιξε την πόρτα, αφού πρώτα την απείλησε πως θα την καταστρέψει.

  Στη περίπτωση της δεύτερης καταγγελλόμενης υπόθεσης απόπειρας βιασμού, η παθούσα έχει καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές πως τον Αύγουστο του 2014, ο ηθοποιός την οδήγησε με το αμάξι σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό.

  Εκεί, όπως έχει αναφέρει, ο συνάδελφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει, αφού κλείδωσε τις πόρτες του οχήματός του.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ