Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  «Έχω ηχητικό ντοκουμέντο: Αυτός είναι ο…»

  Την υπόθεση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά προσπαθεί να αξιοποιήσει ο Μένιος Φουρθιώτης για να επανέλθει στο προσκήνιο μετά τη φυλάκισή του και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

  Μέσα από ισχυρισμούς ο Φουρθιώτης υποστηρίζει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκβιάστηκε να ομολογήσει έναν φόνο που δεν έκανε, και μάλιστα φοβάται τόσο που δεν λέει την αλήθεια σε κανέναν, παρά ίσως μόνο στον ίδιο τον Φουρθιώτη με τον οποίον ήταν στην ίδια πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

  Προσπαθώντας να παρουσιάσει μία θεωρία συνωμοσίας όπου μπλέκονται και άλλα εγκλήματα στην περιοχή, που σύμφωνα με τις Αρχές που ερεύνησαν την υπόθεση, δεν συνδέονται σε τίποτα με τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, ο Φουρθιώτης δεν διστάζει να «αθωώσει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που για 37 ημέρες προσποιούταν τον τεθλιμένο σύζυγο.

  Και αυτό στο προηγούμενο τεύχος της εφημερίδας του καθώς για ακόμα μία φορά… επανέρχεται αναφερόμενος στη δολοφονία της Καρολάιν. Συγκεκριμένα προανήγγειλε ότι την Κυριακή 14/11 θα αποκαλύψει στοιχεία αφού έχει ηχητικό ντοκουμέντο! «Αυτή την Κυριακή 14/11 στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ αποκαλύπτουμε με στοιχεία και ηχητικό ντοκουμέντο το ονοματεπώνυμο άνθρωπο που εκβίασε τον Μπαμπη Αναγνωστοπουλο να ομολογήσει ένα έγκλημα που διέπραξε και αποκαλύπτουμε με και το ονοματεπώνυμο που είναι ο πραγματικός δολοφόνος και ονόματα ηχητικά και αποδείξεις αυτήν την Κυριακή 14/11 στα περίπτερα όλης της χώρας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ