Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη που… τρομάζουν και η περιουσία του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Η ιστοσελίδα «ceoworld» έκανε αφιέρωμα στους 2 πιο πλούσιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, ο Ιβάν Σαββίδης είναι το ένα από τα δύο...
More

  Latest Posts

  Άσχημη εξέλιξη για τον Μένιο Φουρθιώτη

  Νέα δικαστική έρευνα ξεκινάει για τον Μένιο Φουρθιώτη μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βούρτση, για εισβολή και απειλές με μπράβους στο υπουργείο κατά τη διάρκεια της θητείας του.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open και της Μίνας Καραμήτρου, το τμήμα Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. ξεκινάει σήμερα την έρευνα ξεκινώντας με τις κλήσεις μαρτύρων που θα καταθέσουν το όσα συνέβησαν στο υπουργείο με θύτη τον τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος για άλλες υποθέσεις που αφορούν συνέργεια σε σκηνοθετημένες επιθέσεις με καλάσνικοφ.

  Θυμίζουμε ότι ο πρώην υπουργός είχε κάνει δηλώσεις στο Documento και αργότερα είχε αναρτήσει και στάτους στο Facebook που μεταξύ άλλων φωτογράφιζε τον τηλεπαρουσιαστή, αναφέροντας τις ενέργειές του κατά τη διάρκεια της θητείας του.

  «Το συγκεκριμένο πρόσωπο, όχι μία, αλλά πολλές φορές είχε έρθει με απαράδεκτο τρόπο, με πιέσεις με απειλές στο υπουργείο, αλλά οι υπάλληλοι δεν ενέδωσαν. Οφείλω ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου που δεν ενέδωσαν. Είδαν τι πήγε να γίνει κι έφεραν το πρόβλημα στο γραφείο μου».

  Παράλληλα έχει δοθεί εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από τον επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστο Μπαρδάκη με αυτεπάγγελτη παρέμβασή του, στο πλαίσιο της οποίας θα ελεγχθεί αν ο Μένιος Φουρθιώτης έχει τελέσει αδικήματα όπως απάτη ή απόπειρα απάτης.

  Η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή τις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση, ο οποίος μπλέκει τον παρουσιαστή σε υπόθεση απάτης με είσπραξη δεκάδων χιλιάδων ευρώ από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, καθώς δήλωνε μισθούς έως και 80.000€ μεικτά για να αποκομίσει μεγάλο ποσοστό του μισθού του μέσω της κρατικής βοήθειας.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ