Μυστική συνάντηση υπονόμευσης του Στέφανου Κασσελάκη σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Αναρωτιέμαι.

Αναρωτιέμαι πότε θα βάλουν κάποιοι μυαλό στον ΣΥΡΙΖΑ. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν ακόμη σταγονίδια υπονομευτών. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ πρόσωπα τα οποία επιθυμούν, για δικούς τους λόγους, παντοτινή κυριαρχία του διεφθαρμένου συστήματος Μητσοτάκη στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας.

Διαβάζω στην “κυριακάτικη δημοκρατία” τα ακόλουθα:


Ομάδα πολύπειρων και μπαρουτοκαπνισμένων στελεχών από όλες τις περιοχές της χώρας που συγκρότησαν την εκλογικά νευραλγική πτέρυγα των συμμάχων συγκεντρώθηκε τις προηγούμενες ώρες σε γνωστό ξενοδοχείο της Πανεπιστημίου -ιστορικό χώρο πολιτικών ζυμώσεων-, προκειμένου να συζητήσουν «πού πάει το πράγμα» με το ιδιωτικό κόμμα στο οποίο μετατρέπει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης.

Κοινή διαπίστωση, ότι ο σημερινός πρόεδρος λειτουργεί με τη λογική κόμματος σούπερ μάρκετ, εισάγει χωρίς αρχές πρακτικές λεηλασίας των όμορων στρατηγικά χώρων, περιορίζει το εύρος του μετώπου απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό του Μητσοτάκη και στο τέλος, μπλέκοντας σε προσωπικούς καβγάδες με τον Ν. Ανδρουλάκη, αναχαιτίζει την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου και την κατάθεση μιας συγκροτημένης πρότασης διακυβέρνησης.

Αν συμβαίνουν τα παραπάνω θα πρέπει ο Στέφανος Κασσελάκης να λάβει τα μέτρα του για να μην έχει την τύχη του Αλέξη Τσίπρα. Και, βέβαια, όλα αυτά δεν είναι τυχαία, οι κινήσεις υπονόμευσης του Στέφανου Κασσελάκη δεν είναι τυχαίες. Βρισκόμαστε σε μία συγκυρία που ο Στέφανος Κασσελάκης ανεβαίνει και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ αυξάνονται.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....