Μυστήριο, φήμες, ψίθυροι και ερωτηματικά για το προεκλογικό σποτ του Μητσοτάκη

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει το πρώτο διαφημιστικό σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο πρωταγωνιστεί όπως είναι επόμενο, το ισχυρό χαρτί της Ν.Δ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως, όμως, σημειώνει το olympia.gr, yπάρχει όμως κάτι εξαιρετικά περίεργο στο βίντεο.

Ο πρωθυπουργός φαίνεται εμφανώς αλλαγμένος, έως παραμορφωμένος. Κάτι που δεν δικαιολογείται καθώς στις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του, ήταν κανονικός όπως συνήθως. Δεν είχε υποστεί δηλαδή κάποια εμφανισιακή αλλαγή που να γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Στο σποτ όμως όπως θα δείτε, το πρόσωπο του πρωθυπουργού είναι τελείως αλλαγμένο ενώ και το στυλ της ομιλίας του δεν θυμίζει σε τίποτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα προηγούμενα διαγγέλματα του μπροστά στην κάμερα.

Ήδη μάλιστα έχει ανοίξει συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το εάν το συγκεκριμένο σποτ είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης… Το Μαξίμου πάντως διαψεύδει τις συγκεκριμένες φήμες, λέγοντας ότι η νοημοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να υποκατασταθεί ούτε από κβαντικό υπολογιστή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ