Μυστήριο καλύπτει την «εξαφάνιση» του Χρήστου Σπίρτζη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ηγεσία στον αντιδημοκρατικό κόμμα των πραξικοπηματιών, θυμήθηκα εκείνο το παλικάρι, τον Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος μέχρι πριν λίγο καιρό ξημεροβραδιαζόταν στους τηλεοπτικούς σταθμούς εξαπολύοντας επιθέσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Μετά την ολοκλήρωση του πραξικοπήματος που καταδικάζει ολόκληρος ο δημοκρατικός κόσμος, ο Χρήστος Σπίρτζης εξαφανίστηκε. Δεν τον καλούν; Δεν θέλει να εμφανιστεί; Μυστήριο.

Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις αυτής της εξαφάνισης: Είτε κάποιοι τον χρησιμοποίησαν για να βγαίνει στα κανάλια, οπότε τους έκανε τη δουλειά και έχουν πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα, είτε ο ίδιος αφού έκανε ότι έκανε θεώρησε ότι τελείωσε η αποστολή που είχε αναλάβει και αποσύρθηκε. Σε κάθε περίπτωση ο Χρήστος Σπίρτζης είναι πολιτικά τελειωμένος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!