Μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη – Οικονόμου: «Αν χρειαστούν προσθήκες θα το δούμε»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και νέα παρέμβαση από την πολιτεία για να αποτραπεί η κάθοδος στις εκλογές του κόμματος – μορφώματος του φυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη με «μπροστάρη» τον επίτιμο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο, άφησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ωστόσο ο Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εκτίμησε ότι είναι επαρκές το θεσμικό πλαίσιο που ψηφίστηκε πρόσφατα και δίνει τη δυνατότητα, όπως είπε, στον Άρειο Πάγο, να απαγορεύσει σε εγκληματικές οργανώσεις, να μετάσχουν στις εκλογές, ακόμη κι αν αυτές χρησιμοποιήσουν τρικ και επιστράτευσαν ακόμη και πρώην δικαστικούς, «οι οποίοι αποφασίζουν να γίνουν επικεφαλής οργανώσεων με στελέχη – μαχαιροβγάλτες».

«Υπάρχει θεσμικό πλαίσιο, η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αν τεχνικά χρειάζεται να γίνουν οι οποιεσδήποτε προσθήκες, είμαστε εδώ να το δούμε» πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου. «Κανείς δεν είναι αφελής και κανείς δεν θα ξεγελαστεί», τόνισε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...