Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη που… τρομάζουν και η περιουσία του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Η ιστοσελίδα «ceoworld» έκανε αφιέρωμα στους 2 πιο πλούσιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, ο Ιβάν Σαββίδης είναι το ένα από τα δύο...
More

  Latest Posts

  Η υπόθεση βιασμού και η συντριβή του Αυγενάκη – Τι λέγεται πίσω από τις κλειστές πόρτες των πολιτικών γραφείων

  Η καταγγελία της χρυσής ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, για τον βιασμό της από τον πρώην αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, ήταν αυτή που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, προκαλώντας το ελληνικό #metoo. Μάλιστα, η πολιτεία έδειξε -ευτυχώς- πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση και στήριξαν την πρώην πρωταθλήτρια. Μέσα σε όλα αυτά, επόμενο ήταν να παραιτηθεί και η διοίκηση της ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας και να οδηγηθούμε σε εκλογές.

  Συντριβή Αυγενάκη

  Στις εκλογές, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα του πρώην χρυσού ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη. Οι εκλογές, λοιπόν, πραγματοποιήθηκαν με θρίαμβο της απερχόμενης διοίκησης, της οποίας φυσικά δεν ηγούνταν ο Γιάννης Παπαδημητρίου -που παραιτήθηκε από την προεδρία της ομοσπονδίας όταν ξέσπασε η υπόθεση του βιασμού της Σ. Μπεκατώρου-, αλλά από τη μέχρι σήμερα γραμματέα, Νίκη Αναστασίου. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για προσωπική ήττα του Λ. Αυγενάκη.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗvice.com

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ