Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Έπεσε η σκευωρία του αιώνα με την οποία χάρισαν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό: Αθώος ο ΠΑΟΚ για τη δήθεν πολυιδιοκτησία – Έρχεται σκληρό ροκ

  Μία σκευωρία που αλλοίωσε με το… έτσι θέλω τη βαθμολογία, ένα στήσιμο που όμοιό του δεν είχαμε ξαναδεί για πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι εν τέλει ένα πρωτάθλημα που πλέον και με τη «βούλα» των τακτικών δικαστών χαρακτηρίζεται ως «Πρωτάθλημα του Αυγενάκη»!

  Η περίφημη υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησίας που εφηύρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της με τις πλάτες της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ή αλλιώς της “Επιτροπής Αυγενάκη”, αποδείχτηκε ένα φιάσκο δίχως προηγούμενο. Μετά το καλοκαιρινό “στραπάτσο” από το CAS που ζήτησε να εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση, ήρθε και το ακόμα πιο ηχηρό χαστούκι των τακτικών δικαστών της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που αθώωσε πανηγυρικά τον ΠΑΟΚ. 

  Εκεί όπου δίκασαν πραγματικοί δικαστές κι όχι οι… εκλεκτοί του υφυπουργού Αθλητισμού, έλαμψε η αλήθεια και ξεγυμνώθηκαν όσοι προσπάθησαν -και πέτυχαν εκ του αποτελέσματος- να αλοιώσουν το περσινό πρωτάθλημα και να το απονείμουν στον Ολυμπιακό, υποβιβάζοντας παράλληλα σκανδαλωδώς την Ξάνθη. 

  Βεβαίως μετά την πανηγυρική του δικαίωση, πλέον ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για… σκληρό ροκ, καθώς θα ακολουθήσει άγριο κυνηγητό στους εμπνευστές της συγκεκριμένης υπόθεσης που εξελίχτηκε στο απόλυτο φιάσκο, ήτοι στα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

  Να σημειωθεί τέλος ότι η Επιτροπή Εφέσεων δέχτηκε τυπικά, αλλά απέρριψε κατ’ ουσίαν την πρόσθετη παρέμβαση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ. 

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗsdna.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ