Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Φοβάται τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός – Oφθαλμοφανές ότι καλλιεργεί κλίμα»

  Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να ξεφύγει η συζήτηση από το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμμάτι.


  Διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα από την αρθρογραφία αθλητικών εφημερίδων και του διαδικτύου…

  ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – FORZA

  Είναι προφανές και ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός φοβάται (αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει γάντι στην περίσταση), να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

  Τα αγωνιστικά προβλήματα των ερυθρόλευκων και φυσικά η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, προκαλεί κρύο ιδρώτα στους καλομαθημένους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

  Για ένα πράγμα να είναι απολύτως σίγουροι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά και ο καλύτερος θα κερδίσει. Κανένα άλλοθι δεν πρόκειται να τους σώσει, εκτός κι αν καταφέρουν με την απόδοσή τους να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα από την εικόνα που θα παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ – METROSPORT

  Επειδή τις τελευταίες ημέρες συνέβησαν πολλά, επειδή είναι οφθαλμοφανές ότι υπάρχει προσπάθεια από πλευράς Ολυμπιακού να αποπροσανατολίσει τον ΠΑΟΚ και να τον αναστατώσει με όλη αυτή την καλλιέργεια κλίματος που στρέφει το ενδιαφέρον στο ποιος είναι ο διαιτητής, γιατί επιλέχθηκε, αν είναι καλός ή κακός ο Μπένετ κι αν πρέπει να του επιβληθεί από την ΟΥΕΦΑ επιτηρητής ή όχι, είναι ξεκάθαρο πως ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα.

  Αν η κουβέντα ήταν απολύτως ποδοσφαιρική σήμερα εν όψει του αυριανού ντέρμπι, θα συμφωνούσαμε, πιστεύω, ότι ο ΠΑΟΚ είναι στα καλύτερά του και ο Ολυμπιακός ένα… ερωτηματικό, μια ομάδα που δεν πατάει καλά και που την περιμένει μια δύσκολη βραδιά στην Τούμπα.

  Οι «ερυθρόλευκοι» το ξέρουν αυτό το – θεωρητικό έστω -πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ. Και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να του το αφαιρέσουν. Πριν από το παιχνίδι… Με τρόπους που δεν είναι ποδοσφαιρικοί.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ