«Φοβάται τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός – Oφθαλμοφανές ότι καλλιεργεί κλίμα»

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να ξεφύγει η συζήτηση από το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμμάτι.


Διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα από την αρθρογραφία αθλητικών εφημερίδων και του διαδικτύου…

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – FORZA

Είναι προφανές και ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός φοβάται (αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει γάντι στην περίσταση), να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα των ερυθρόλευκων και φυσικά η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, προκαλεί κρύο ιδρώτα στους καλομαθημένους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για ένα πράγμα να είναι απολύτως σίγουροι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά και ο καλύτερος θα κερδίσει. Κανένα άλλοθι δεν πρόκειται να τους σώσει, εκτός κι αν καταφέρουν με την απόδοσή τους να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα από την εικόνα που θα παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ – METROSPORT

Επειδή τις τελευταίες ημέρες συνέβησαν πολλά, επειδή είναι οφθαλμοφανές ότι υπάρχει προσπάθεια από πλευράς Ολυμπιακού να αποπροσανατολίσει τον ΠΑΟΚ και να τον αναστατώσει με όλη αυτή την καλλιέργεια κλίματος που στρέφει το ενδιαφέρον στο ποιος είναι ο διαιτητής, γιατί επιλέχθηκε, αν είναι καλός ή κακός ο Μπένετ κι αν πρέπει να του επιβληθεί από την ΟΥΕΦΑ επιτηρητής ή όχι, είναι ξεκάθαρο πως ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα.

Αν η κουβέντα ήταν απολύτως ποδοσφαιρική σήμερα εν όψει του αυριανού ντέρμπι, θα συμφωνούσαμε, πιστεύω, ότι ο ΠΑΟΚ είναι στα καλύτερά του και ο Ολυμπιακός ένα… ερωτηματικό, μια ομάδα που δεν πατάει καλά και που την περιμένει μια δύσκολη βραδιά στην Τούμπα.

Οι «ερυθρόλευκοι» το ξέρουν αυτό το – θεωρητικό έστω -πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ. Και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να του το αφαιρέσουν. Πριν από το παιχνίδι… Με τρόπους που δεν είναι ποδοσφαιρικοί.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού