Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  Σε δύσκολη θέση ο Ουάρντα στον ΠΑΟΚ

  Το πειθαρχικό παράπτωμα του Αμρ Ουάρντα στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης φαίνεται πως θα κοστίσει ακριβά στον Αιγύπτιο και θα τον θέσει εκτός ΠΑΟΚ, για άλλη μια φορά.

  Υπενθυμίζεται ότι χθες, στο οικογενειακό δίτερμα, ο Ουάρντα δεν εκτελούσε κι ενίοτε αγνοούσε τις εντολές του προπονητή του, με αποτέλεσμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου να τον διώξει από την προπόνηση και παρά τις δικαιολογίες του παίκτη, ο Ρουμάνος ήταν αμετάπειστος.

  Ο παίκτης έφυγε από την προπόνηση και κάθισε σε έναν πάγκο, όμως παρά τα όσα προηγήθηκαν δεν έμεινε ήσυχος αλλά πρώτα κλώτσησε μια μπάλα και ύστερα πέταξε ένα μπουκάλι.

  Ο Λουτσέσκου συζήτησε για το θέμα με τον Καρυπίδη κι αυτό που συνάγεται από το κλίμα και την ατμόσφαιρα είναι πως ο Ουάρντα τελεί υπό δυσμένεια.

  Ο ιδιόρυθμος επιθετικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση ακόμη και για την παραμονή του στον Κυπελλούχο Ελλάδας κι ενδεχομένως να εγκαταλείψει την προετοιμασία και να επιστρέψει, για να παραχωρηθεί σε άλλο σύλλογο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ