Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις: Δύσκολα τα πράγματα για Κούγια – Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ

  Μέσως μήνυσης που κατέθεσε, ο Αλέξης Κούγιας κατονομάζει και ζητά 100.000 ευρώ από κάθε μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συκοφαντική δυσφήμιση.

  Ο ΠΑΟΚ σήκωσε το γάντι και απαντά με μήνυση κατά του γνωστού νομικού για ψευδή καταμήνυση, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν. Πέρα από τη δικαστική οδό που είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν και έχουν ήδη προαναγγείλει, θα κατατεθούν εναντίον του και όλα αυτά που έχει πει τις τελευταίες μέρες σε τηλεόραση, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες και εφημερίδες και έχουν συλλεχθεί από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.


  Στα γραφεία της Μ.Ασίας είναι αποφασισμένοι να αποστείλουν και στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το υλικό που έχει συλλεχθεί για τις προβλεπόμενες πειθαρχικές κυρώσεις και θα αιτηθούν για την αφαίρεση της άδειάς του.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗsdna.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ