Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πολύ άσχημη εξέλιξη για την ΑΕΚ η αποκάλυψη – βόμβα του ΣΚΑΪ για τα δοκάρια στο Περιστέρι (vid)

  Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ προβλήθηκε νέο ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση της τύχης του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η μεζούρα δεν ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος μέτρησης καθώς η FIFA στο βιβλίο κανονισμών απαιτεί χρήση λέιζερ.

  Μία νέα διάσταση στην περιβόητη υπόθεση της ματαίωσης της αναμέτρησης του Ατρομήτου με την ΑΕΚ έδωσε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. 

  Σύμφωνα με αυτό η μέτρηση της εστίας με την μεζούρα δεν θεωρείται ενδεδειγμένος τρόπος, αφού δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς της FIFA, σε ότι αφορά την οδηγία που υπάρχει από την παγκόσμια ομοσπονδία για τις εστίες των ποδοσφαιρικών γηπέδων (Fifa Quality Programme for Football Goals).

  Η FIFA προτείνει για την καταμέτρηση την χρήση ειδικής συσκευής λέιζερ, που μπορεί με απόλυτη ακρίβεια χιλιοστού να μετρήσει όλες τις επιφάνειες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ