Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Intrakat

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intrakat, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2020 καθώς και ο...
More

  Latest Posts

  Ο Μελισσανίδης ανοίγει τα χαρτιά του και μιλά για όλους και για όλα

  Η ΑΕΚ αύριο (16/5) κλείνει την πιο περιπετειώδη και δύσκολη σεζόν της από τότε που επέστρεψε στην Super League το 2015-2016. Μαζί και την χειρότερη από πλευράς αποτελεσμάτων, αφού έπιασε αριθμό ηττών χωρίς προηγούμενο για τα δεδομένα της, σε όλες τις διοργανώσεις που πήρε μέρος.

  Τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Ένωση από την επόμενη μέρα της αναμέτρησης με τον Άρη στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής, είναι πάρα πολλά και όπως φαίνεται το στίγμα για το τι θα γίνει από δω και πέρα, θα το δώσει δημόσια ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το αφεντικό της Ένωσης ήθελε εδώ και καιρό να μιλήσει για όλα τα ζητήματα και μάλιστα φτάσαμε κοντά αυτό να γίνει ακόμη και πριν να ξεκινήσουν τα play offs.

  Κρίθηκε όμως τελικά πως θα ήταν καλύτερο να γίνει με το που θα τελειώσει η σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Τρίτη και μάλλον στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ενδεχομένως να είναι ταυτόχρονα και μια παρουσίαση από τον ίδιο για την πορεία των εργασιών επέκτασης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων της ΑΕΚ εκεί.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Δ. Μελισσανίδης θα κάνει εκτενείς αναφορές και στα γεγονότα που σημάδεψαν την σεζόν που τελειώνει. Σε μια διαδικασία που δεν θα έχει την μορφή συνέντευξης Τύπου, αλλά περισσότερο ανοικτής συζήτησης. Κάτι που έχει κάνει κι άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν και πάντα με αυτόν τον τρόπο δίνει πιο έντονα το στίγμα του.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗsdna.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ