Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Ντου» στο γραφείο του Μπαλτάκου έκανε ο Μαρινάκης μετά τη «σφαγή» του Αστέρα Τρίπολης – Γιατί ήταν έξαλλος

  «Έφοδος» στην ΕΠΟ και το γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα περί τιμωρίας του διαιτητή Καραντώνη, μετά την αλλοίωση αποτελέσματος στην Τρίπολη, όπως διαβάζουμε στο sdna.gr.

  Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Superleague έκανε… έκτακτη εμφάνιση στην ΕΠΟ το μεσημέρι της Δευτέρας (30/8), “εισβάλλοντας” στο γραφείο του προέδρου της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου. 

  Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν έξαλλος με τα ρεπορτάζ που θέλουν την ΚΕΔ έτοιμη να τιμωρήσει τον διαιτητή Καραντώνη για τις αποφάσεις του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εκεί όπου ακύρωσε κανονικό γκολ των γηπεδούχων για υποτιθέμενο επιθετικό φάουλ. 

  Η παρουσία του μεγαλομετόχου της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ στο γραφείο του κ.Μπαλτάκου, όπου ήταν παρόντα κι άλλα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, διήρκε για περίπου μία ώρα. 

  Παρότι στα πρώτα λεπτά της παρουσίας του εκεί ο Β.Μαρινάκης ήταν επιθετικός, εκφράζοντας τα παράπονά του, στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν και κάθισε επιχειρώντας “να λυθούν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ