«Ντου» στο γραφείο του Μπαλτάκου έκανε ο Μαρινάκης μετά τη «σφαγή» του Αστέρα Τρίπολης – Γιατί ήταν έξαλλος

«Έφοδος» στην ΕΠΟ και το γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα περί τιμωρίας του διαιτητή Καραντώνη, μετά την αλλοίωση αποτελέσματος στην Τρίπολη, όπως διαβάζουμε στο sdna.gr.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Superleague έκανε… έκτακτη εμφάνιση στην ΕΠΟ το μεσημέρι της Δευτέρας (30/8), “εισβάλλοντας” στο γραφείο του προέδρου της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν έξαλλος με τα ρεπορτάζ που θέλουν την ΚΕΔ έτοιμη να τιμωρήσει τον διαιτητή Καραντώνη για τις αποφάσεις του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εκεί όπου ακύρωσε κανονικό γκολ των γηπεδούχων για υποτιθέμενο επιθετικό φάουλ. 

Η παρουσία του μεγαλομετόχου της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ στο γραφείο του κ.Μπαλτάκου, όπου ήταν παρόντα κι άλλα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, διήρκε για περίπου μία ώρα. 

Παρότι στα πρώτα λεπτά της παρουσίας του εκεί ο Β.Μαρινάκης ήταν επιθετικός, εκφράζοντας τα παράπονά του, στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν και κάθισε επιχειρώντας “να λυθούν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;