Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Εισήγηση «βόμβα» για βαριές ποινές στην ΑΕΚ

  Εισήγηση για επιβολή πολύ αυστηρών ποινών στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχει γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, από το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για φερόμενη εμπλοκή της Ένωσης στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας.

  Η έκθεση του τμήματος Δεοντολογίας προτείνει την αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ και τον δια βίου αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τρία φυσικά πρόσωπα των «κιτρινόμαυρων».

  Η Ένωση σχολίασε ότι δεν πρόκειται για παραπομπή της ΠΑΕ ή του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά για εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή, που θα αποφασίσει αν θα γίνει η παραπομπή.

  «Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς», ειπώθηκε από την ΠΑΕ.

  «Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα. Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν τη σκευωρία και θα τα βγάλουμε όταν έρθει η ώρα. Επίσης είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν θα αρκεστεί στο ρόλο της αντιμετώπισης των αστείων κατηγοριών και της εμπλοκής της σε μία ανύπαρκτη ιστορία αλλά θα βγει στην αντεπίθεση και θα καταγγείλει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην ελληνική δικαιοσύνη».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ