Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Βόμβα: Ποιον δικηγόρο παίρνει ο Ατρόμητος για την υπόθεση με την ΑΕΚ, τα δοκάρια και τις μεζούρες

  Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Ατρόμητος δίνει την νομική εκπροσώπηση στον Αλέξη Κούγια για την τύχη του αγώνα με την ΑΕΚ!
  Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η τύχη της αναμέτρησης Ατρόμητος-ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η οποία δεν διεξήχθη ποτέ, λόγω των… δοκαριών.

  Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαμάχη τις τελευταίες ώρες με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και κατηγορίες. Οι Περιστεριώτες αναφέρουν ότι η Ένωση ήθελε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά και η ΑΕΚ από την πλευρά της ότι ήταν αδύνατο να διεξαχθεί ο αγώνας με τις υπάρχουσες συνθήκες και δεν ευθύνεται η ίδια για ό,τι συνέβη.

  Στον Ατρόμητο θα επιδιώξουν να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση σε μεταγενέστερη ημερομηνία και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η νομική του εκπροσώπηση θα ανατεθεί στον Αλέξη Κούγια.

  Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση θα τραβήξει, καθώς όποια κι αν είναι η απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, δύναται να καταλήξει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Ενώ φυσικά στο… βάθος υπάρχει και το CAS. Όλα αυτά βέβαια εφόσον υποστηριχθεί έφεση από την πλευρά του «ηττημένου» στη συγκεκριμένη υπόθεση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ