«Μου ανανέωσε το συμβόλαιο…» – Ξέσπασε κατά του Κούγια ο Λιάγκας (vid)

Στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει πρόσφατα ο Αλέξης Κούγιας κατά του Γιώργου Λιάγκα, καλώντας -μεταξύ άλλων- τον πρόεδρο του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού να τον απολύσει, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά του ποινικολόγου, επισημαίνοντας ότι δεν είναι σε θέση να κάνει μαθήματα σε οποιονδήποτε, ενώ τόνισε ότι «ο αντιρατσιστικός νόμος θα πρέπει κάποια στιγμή να εφαρμοστεί».

Αναφερόμενος δε, στην απάντηση του Αλέξη Κούγια έπειτα από την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για το ομοφοβικό του παραλήρημα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου -μεταξύ άλλων- έκανε λόγο για «χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας», ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε ότι «η κοινωνία μας θα γίνει καλύτερη και πιο σωστή, καθώς ευτυχώς οι λογικοί άνθρωποι επικρατούν».

«Δε μπορεί ο ομιλών επειδή έκανε τρεις συνεντεύξεις με τον Κασσελάκη να αποκαλείται σίχαμα. Τότε δεν αναφέρθηκα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έβγαλε ανακοίνωση και με αποκάλεσε σίχαμα γιατί τολμώ να πάρω συνεντεύξεις και να προβάλλω ομοφυλόφιλους και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού, τον κύριο Κυριακού να με απολύσει πάραυτα. Τότε δεν είδα κανένα εισαγγελέα να παρεμβαίνει, όταν ένας λειτουργός της δικαιοσύνης βγήκε δημόσια και αποκάλεσε σίχαμα έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

«Αυτό δεν ήταν ομοφοβική αναφορά; Και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού τον κύριο Κυριακού να με διώξει. Δυστυχώς δεν με έδιωξε, μου ανανέωσε το συμβόλαιο. Άλλοι φύγανε από πόστα εκείνες τις ημέρες.

Και επειδή είμαστε πολλοί περισσότεροι οι λογικοί άνθρωποι, η κοινωνία μας κύριε Κούγια για να κοιμάστε ανήσυχος τα βράδια θα γίνει καλύτερη και σωστή. Που θα μας πείτε και σιχάματα, εσείς. Θα μας κάνετε μαθήματα εσείς! Που δύο μήνες δεν τα λέω και τα κρατάω μέσα μου. Θα κάνετε σε εμένα μαθήματα ηθικής. Εσείς σε εμένα!».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ