«Μονοψήφια νούμερα…» – Στοιχείο-σοκ αποκαλύπτει για ΝΔ και Μητσοτάκη κορυφαίος δημοσκόπος

Ας το έχουν υπόψη τους. Από τις μετρήσεις της κοινής γνώμης προκύπτει ότι, παρά τα ανοίγματα του Κυρ. Μητσοτάκη στο Κέντρο, η βάση της ΝΔ παραμένει σε ποσοστό άνω του 55% κεντροδεξιά και δεξιά.

Και οι ψηφοφόροι αυτοί αντιμετωπίζουν με έντονο σκεπτικισμό την κυβερνητική πρωτοβουλία για τα ομόφυλα ζευγάρια, αφού με βάση τα στοιχεία της τελευταίας δημοσκόπησης της GPO μόνο το 36,1% όσων τοποθετούνται στην Κεντροδεξιά και το 22,7% όσων αυτοχαρακτηρίζονται δεξιοί δείχνουν να συμφωνούν με τον πολιτικό γάμο, ενώ για την υπόθεση της τεκνοθεσίας τα αντίστοιχα ποσοστά κινούνται σε μονοψήφια νούμερα, επισημαίνει ο Αντώνης Παπαργύρης, διευθυντής Ερευνών της GPO

ΠΗΓΗparon.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.