Μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών στο σημείο του εγκλήματος – 40 ημέρες μετά την τραγωδία

Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα τέμπη, θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 9 Απριλίου, στις 12:30, στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους 57 συνάνθρωποι μας, από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Το τρισάγιο για τις 40 ημέρες από την τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει:

«Την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 συμπληρώνονται σαράντα ημέρες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πολλοί συνάνθρωποι μας.

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, συμμετέχουσα στο πένθος που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο, θα τελέσει στο σημείο του δυστυχήματος επιμνημόσυνη δέηση την Κυριακή και ώρα 12:30 το μεσημέρι για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κεκοιμημένων αδελφών μας.

Το τρισάγιο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, με τη συμμετοχή των κληρικών της Μητροπόλεως.

Θερμή παράκληση προς όλους όσοι επιθυμούν να παραστούν για να προσευχηθούν για τις ψυχές των συνανθρώπων μας να τηρήσουν πιστά τις υποδείξεις της Ελληνικής Αστυνομίας προσερχόμενοι στον χώρο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ