Μη βιάζεστε να χαρείτε. Η ανακοίνωση Αχτσιόγλου είναι σοκαριστική. Ηττημένοι καρεκλοκένταυροι, το πιο άγριο είδος της ζούγκλας (pic)

Του Νίκου Μωραΐτη

Μη βιάζεστε να χαρείτε. Η ανακοίνωση Αχτσιόγλου είναι σοκαριστική. Είναι το πιο φανατικό κείμενο που έχει καταθέσει ποτέ «εσωκομματική αντιπολίτευση» σε ελληνικό κόμμα.

Έως alt right αποκαλεί τον εκλεγμένο Πρόεδρο! Σε πλήρη ταύτιση με την Ομπρέλα, που τον καθύβριζε καθημερινά στα κανάλια. Χωρίς ούτε έναν υπαινιγμό διαλόγου ή ενότητας.

Εκείνος την πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν το σήκωσε μωρέ γιατί ήταν από άγνωστο αριθμό. Εκείνος είπε στην ομιλία του «ο 2ος είναι 1ος» και «δε θα κουραστώ να τείνω χείρα φιλίας», και εκείνη θα μείνει για να τον κατατρώγει από μέσα μαζί με τον Νάσο Τζανακόπουλο.

Ένα κατάπτυστο κείμενο που δε δείχνει καθόλου έλλειψη ενέργειας αλλά λύσσα για εξουσία. Το Άχτι της Αχτσιόγλου.

Ηττημένοι καρεκλοκένταυροι, το πιο άγριο είδος της ζούγκλας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;