«Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης…» – Το ξεκαρδιστικό βίντεο για τις ελληνικές εκλογές που «παίρνει» χιλιάδες views σε όλες τις πλατφόρμες (vid)

H τεχνητή νοημοσύνη έχει μπει για τα καλά στον «χορό» των trends στο TikTok.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το – σχετικά – πρόσφατο Wes Anderson trend που τις τελευταίες εβδομάδες έχει γεμίσει την κινεζική πλατφόρμα με βιντεάκια των οποίων η αισθητική, η μουσική και η ατμόσφαιρα παραπέμπουν στην χαρακτηριστική σκηνοθετική ματιά του Γουές Άντερσον.

Στο πλαίσιο αυτού του trend εντάσσεται και το παρακάτω βίντεο με χιλιάδες views, που παρουσιάζει τις ελληνικές εκλογές «δια χειρός» Γουές Άντερσον, με τη βοήθεια φυσικά του AI.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της ελληνικής πολιτικής ζωής εμφανίζονται στο σύντομο κλιπ που έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views σε διάφορες πλατφόρμες.

Ο Άντερσον έχει σκηνοθετήσει πολλές ιδιαίτερες και πολυβραβευμένες ταινίες, μεταξύ των οποίων το «Ξενοδοχείο Grand Budapest», η «Οικογένεια Τένενμπαουμ», οι «Υδάτινες ιστορίες» και η «Γαλλική Αποστολή».

Όπως τα φιλμ του Αμερικανού σκηνοθέτη και σεναριογράφου αντανακλούν το ιδιαίτερο οπτικό του στιλ, με την αγάπη του για τη συμμετρία και τη χαρακτηριστική χρωματική του παλέτα, έτσι και τα βίντεο αυτού του trend υιοθετούν την ίδια αισθητική με άκρως διασκεδαστικά αποτελέσματα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;