Με τις ευχές… Μητσοτάκη το ξεκίνημα της Νέας Αριστεράς

Με τις ευχές… Μητσοτάκη το ξεκίνημα της Νέας Αριστεράς. Δεν ξέρω αν το ήθελαν οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς, αλλά τους… συνέβη: Με το που ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση για το φορολογικό, εξέφρασε τις ευχές του για το νέο κόμμα.

Ήταν λίγο αφότου ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής και επίσημα η συγκρότηση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας με τους αποχωρήσαντες βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με topontiki.gr, από τα ορεινά έδρανα, έτσι μακριά που κάθονται οι βουλευτές της ΝΕΑΡ, δεν φάνηκαν αντιδράσεις – ούτε θετικές, ούτε αρνητικές, για να είμαστε δίκαιοι.

Αλλά και μόνο για λόγους συμβολισμού, το να ξεκινάει την πορεία του ένα πολιτικό εγχείρημα, με τις ευχές του μεγαλύτερου αντιπάλου του δεν ενθουσιάζει – εκτός κι αν δεν είναι ο Μητσοτάκης ο μεγαλύτερος πολιτικός αντίπαλος του νέου κόμματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;