Με τη στάμπα του Κολλεγίου Αθηνών ο παιδοβιαστής και μαστροπός ανηλίκων στον εισαγγελέα – Σοβαρά ερωτήματα (pics)

Ο παιδόφιλος μαστροπός ανηλίκων του Κολωνού, αλλά και ο ίδιος κατά συρροήν βιαστής κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα φορούσε ένα σκούρο φούτερ. Το φούτερ αυτό στην πάνω αριστερή πλευρά έφερε ένα σηματάκι. Το σηματάκι αυτό σας το παραθέτουμε παρακάτω.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει το zougla.gr στο κείμενο που ακολουθεί:

Από την ίδρυση του Κολλεγίου Αθηνών στη Μικρά Ασία και την επανίδρυση του στην Ελλάδα μετά την καταστροφή της Σμύρνης το σηματάκι αυτό με την γλαύκα, το σφυρί, τον σταυρό και το μυθικό πτηνό αποτελεί τη σφραγίδα της παράδοσης αυτού του σχολείου. Συνοδεύεται δε πάντα με τη φράση «Αιέν Αριστεύειν». Το σήμα αυτό είναι ραμμένο στην πάνω αριστερή τσέπη της μάλλινης, χρώματος γκρι, επίσημης στολής του σχολείου η οποία προφανώς δεν χρησιμοποιείται πια, είναι αναρτημένο σε όλες τις μεγάλες αίθουσες των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων, είναι χαραγμένο πάνω στο χρυσό δαχτυλίδι που δίνεται σε κάθε απόφοιτο του σχολείου και βεβαίως, ακολουθώντας τις σύγχρονες μεθόδους, τυπώνεται ως στάμπα σε διάφορα είδη ρουχισμού που δίνονται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό κλπ στο Κολλέγιο Αθηνών. Με λίγα λόγια το φούτερ αυτό που φορούσε ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός ανηλίκων του Κολωνού δεν είναι ένα φούτερ που δύναται ο καθένας να αποκτήσει με ευκολία.

Είτε πρέπει να είσαι μαθητής ή γονέας μαθητή του σχολείου αυτού ή να είσαι πολύ φίλος, κολλητός δηλαδή, κάποιου γονέα που έχει το παιδί του στο Κολλέγιο Αθηνών.

Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 53χρονος | LiFO

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ