Με μπαράζ αναρτήσεων ο Κώστας Βαξεβάνης συνεχίζει τον διασυρμό της Αχτσιόγλου και της παρέας των αποστατών (pic)

Σε παρέμβασή του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει τα ακόλουθα:

Υπάρχει ένα κομμάτι στη λεγόμενη Αριστερά, το οποίο μπορεί να μην καταφέρνει να έχει λαϊκή αποδοχή και κοινωνική γείωση, που αναμασά διάφορες κοινοτοπίες έχοντας την πεποίθηση ότι ξαναγράφει το «Κεφάλαιο» του Μαρξ, που περιγράφει με στόμφο το πολιτικό του τίποτα, αλλά…Αλλά έχει την ικανότητα να κάνει θόρυβο και ζημιά. Έχει κάνει επάγγελμα τη θυμωμένη επίκριση και ζητάει τα ρέστα από παντού νομίζοντας ότι αυτό συνιστά πολιτικό μέγεθος, προβληματισμό και κυρίως ιδεολογική ανωτερότητα στη λογική «αφού επικρίνω τους πάντες εγώ είμαι ο καλός». Στην πραγματικότητα είναι η πρακτική του κουτσομπόλη της γειτονιάς όπως έχει μεταφερθεί στην πολιτική. Γκρίνια, μικροψυχία, κακεντρέχεια και προσωπικά συμπλέγματα που ιδεολογικοποιούνται. Είναι οι Ηρόστρατοι της Αριστεράς που την βάζουν φωτιά μόνο και μόνο για να τους γράψει η Ιστορία.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.