Με εικονίσματα του Παΐσιου στα σαλόνια της Εκάλης ετοιμάζονται να εκδικηθούν τη ΝΔ στις ευρωεκλογές – Δεν σώζουν οι λαμπάδες του Μητσοτάκη και οι σταυροί της Μαρέβας

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Τεράστιες θα είναι οι απώλειες της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές από πιστούς οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι από την γενικότερη στάση της διεφθαρμένης κυβέρνησης απέναντι στην Εκκλησία, από τον υπόγειο και βρόμικο πόλεμο που έχει εξαπολύσει ο Μητσοτάκης σε Μονές του Αγίου Όρους, από την ενδοτική στάση στα εθνικά θέματα και από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Όσο και να ταξιδεύει ο Μητσοτάκης και τα στελέχη της διεφθαρμένης κυβέρνησής του, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, το παιχνίδι δεν γυρίζει. Είναι χαμένο. Και θα το καταλάβει ο θίασος που κυβερνά τη χώρα το βράδυ των ευρωεκλογών. Θα πρόκειται για αληθινή τραγωδία που δεν είναι δυνατόν να αποτραπεί όσες λαμπάδες και αν ανάψει στην Τήνο ο Μητσοτάκης, όσο μεγάλους σταυρούς και αν φορέσει η Μαρέβα. Δεν σώζεται η παρτίδα.

Μητροπολίτες στέλνουν μαζικά κόσμο να ψηφίσει είτε την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, είτε τη ΝΙΚΗ.

Και το πρόβλημα για τον Μητσοτάκη δεν εντοπίζεται μόνο στη Βόρεια Ελλάδα.

Δώστε βάση: Τις προάλλες ήμουνα σε ένα τραπέζι στην Εκάλη. Με αστούς και ιδιαίτερα ευκατάστατους ανθρώπους, οι οποίοι ψήφιζαν Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά δεν πίστευα αυτά που άκουγα και που έβλεπα. Επειδή, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, έχουν λυμένα τα οικονομικά τους προβλήματα και δεν τους επηρεάζει η ακρίβεια του Μητσοτάκη, θα ψηφίσουν με άλλα κριτήρια. Ο ένας μούτζωνε τον εαυτό του γιατί ψήφισε τον Μητσοτάκη που πέρασε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο άλλος μιλούσε για τον γέροντα Παΐσιο και καταριόταν την ώρα και τη στιγμή που έριξε την ψήφο του στον Μητσοτάκη. Ένας άλλος θεωρεί τον Μητσοτάκη “Αριστερό” επειδή εκχώρησε τη διαχείριση της ΝΔ στον Σημίτη και τη διαπλεκόμενη παρέα του. Προσέξτε: Μιλάμε για πρόσωπα που προέρχονται από την οικονομική ελίτ της χώρας.

Καταλαβαίνετε τι έχει να συμβεί…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...